Machinefabriek Emmen kiest voor Crawer

Machinefabriek in Emmen heeft alle bestaande TL verlichting vervangen door LED Lineair verlichting van Crawer.

De bestaande TL verlichting in deze fabriek is vervangen door LED verlichting van Crawer.
Speciaal voor deze opdracht is gekozen voor de Crawer Linear 60W van 6000K die een hoge lichtopbrengst levert en een perfect lichtverdeling.

Benieuwd naar TL verlichting van Crawer? Bekijk ze via de volgende link: https://crawer.nl/product/crawer-linear-60-60w-7800lm-6000k/

 

EIA regeling

Door de EIA regeling zijn onze Highbay LED-UFO’s 54,5% fiscaal AFTREKBAAR.
Doormiddel van deze regeling is het mogelijk om de investeringskosten van onze LED Ufo’s en bijkomende kosten voor 54,5% af te trekken van het fiscale inkomen. Omdat onze Ufo’s geleverd kunnen worden met een LM-79 document kunt u als ondernemer gebruik maken van deze regeling.

WanNor kun je profiteren van de EIA regeling?
– Je hebt een onderneming voor eigen rekening en bent belastingplichtig voor inkomsten- of vennootschapsbelasting in Nederland.
– Je investeert in een bedrijfsmiddel dat voldoet aan de eisen van de Energielijst en dat minimaal € 2.500 kost.

Welke kosten komen in aanmerking voor de regeling?
Onder de investeringkosten vallen : aankoopsom van de lampen, montage kosten, arbeidskosten van uw eigen werknemers, kosten van materialen uit uw eigen magazijn & omzetbelasting die je aan leveranciers betaalt als de omzetbelasting niet verrekend kan worden.

Om jouw investering aan te geven bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kun je dit melden met de volgende meldcode : 210506.
Bij de Ufo’s kan op aanvraag een LM-79 document afgegeven worden, deze kun je kosteloos opvragen via info@crawer.nl.

Wil je jouw werkplek, loods of magazijn voorzien van deze LED UFO’s maar heb je geen idee hoeveel lampen je precies nodig hebt?
Onze vertegenwoordiger komt GRATIS op locatie om de situatie te bekijken, opstellen van een professioNol lichtplan & het maken van een passende offerte.

Graag een afspraak maken voor een offerte? Stuur dan een e-mail naar info@crawer.nl en wij nemen binnen 48 uur contact met jou op.